ShqipEnglish

Bosch distributor

Sortiment i plotë

Magneti Marelli

All Brake System

Uniflux

Produktet dhe shërbimet

 
Vegla dore

Veglat e dorës ju mundësojnë që të kryeni shumë punë ku nuk mund ti kryejn toknologjit tjera, e sidomos kur është diqka shumë precize. Sorti ...

 

Lajme dhe Ngjarje

 
Zeller + Gmelin me web faqe të re

Së fundi Zeller + Gmelin prodhuesi i vajit divinol ka lansuar web faqen e re. Në këtë web faqe mund të exploroni shumë informacioni rreth va ...

 

Ku gjindemi?

 

REX Automobile Sh.p.k.
20550 Korishë - Prizren
Kosove »»